DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/662
Назва: Інтегрований захист овочевих культур від хвороб та шкідників: бібліографічний покажчик
Автори: Заболотна Л.І., Мішина Н.І., Шуляк Т.Г., Башкатова Г.О., Руснак В.В.
Дата публікації: 2014
Бібліографічний опис: Інтегрований захист овочевих культур від хвороб та шкідників: науково-допоміжний рекомендаційний бібліографічний покажчик літератури ( 2005–2014 рр.). / ФБ ОДАУ; уклад.: Заболотна Л.І., Мішина Н.І., Шуляк Т.Г., Башкатова Г.О., Руснак В.В. – Одеса, 2014. – 42 с.
Серія/номер: 2014
Короткий огляд (реферат): Овочевим і баштанним культурам великої шкоди завдають грибні, вірусні, бактеріальні хвороби та шкідники, які здатні знижувати урожай і погіршувати його якість. Отримання стабільних урожаїв овочевих та баштанних культур високої якості можливе тільки при застосуванні інтегрованої системи захисту цих культур від хвороб та шкідників, заснованому на раціональному використанні агротехнічного, біологічного та хімічного методів боротьби, на основі науково обґрунтованих прогнозів розвитку шкідливих організмів. Інтегрований захист дає змогу значно зменшити забруднення овочів та навколишнього середовища пестицидами, оскільки є постійне обмеження їх застосування. Хімічний метод має відігравати тільки винищувальну функцію, а агротехнічний, організаційно-господарський та біологічний - профілактичну та гігієнічну роль. До покажчика включено 208 видань – окремо видані роботи (наукові праці, збірки, монографії), статті із журналів та збірників наукових праць з фондів фундаментальної бібліотеки Одеського державного аграрного університету за 2005-2014 роки. Принцип розташування матеріалів тематичний, а у середині рубрик – алфавітний. Видання розраховано на наукових працівників у галузі захисту рослин. Бібліографічні описи праць наведені згідно з діючою нормативно-технічною документацією: ДСТУ ГОСТ 7.1-2006 «Бібліографічний запис «Бібліографічний опис. Загальні вимоги та правила складання».
Опис: Покажчик рекомендований для викладачів, аспірантів, студентів, працівників наукових галузевих бібліотек, на тих, хто цікавиться захистом овочевих культур.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/662
Розташовується у зібраннях:НАУКОВО-ДОПОМІЖНІ РЕКОМЕНДАЦІЙНІ БІБЛІОГРАФІЧНІ ПОКАЖЧИКИ ЛІТЕРАТУРИ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Покажчик полн..pdf1,06 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.