DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/646
Назва: ЦИВІЛЬНИЙ ЗАХИСТ: навчальний посібник
Автори: Нагорнюк, В.Ф.
Сакун, М.М.
Теми: Цивільний захист
Гражданская защита
Дата публікації: 2014
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК 347.122 (075.8) Нагорнюк В.Ф. Цивільний захист: навч. посібник / В.Ф. Нагорнюк, М.М. Сакун; за ред. М.М. Сакуна. - Одеса, 2014. - 159 с.
Короткий огляд (реферат): Навчальний посібник призначений для використання студентами освітньо-кваліфікаційного рівня «спеціаліст», «магістр» під час вивчення теоретичної частини дисципліни та підготовки до практичних занять і самостійної роботи. Він складений у відповідності до робочої програми навчальної дисципліни “Цивільний захист”. Для студентів і викладачів вищих навчальних закладів.
Учебное пособие предназначено для использования студентами образовательно-квалификационного уровня "специалист", "магистр" во время изучения теоретической части дисциплины и подготовки к практическим занятиям и самостоятельной работе. Он составлен в соответствии с рабочей программой учебной дисциплины "Гражданская защита". Для студентов и преподавателей высших учебных заведений.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/646
Розташовується у зібраннях:ПІДРУЧНИКИ, НАВЧАЛЬНІ ПОСІБНИКИ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Цивільний захист навч.пос.pdf4,58 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.