Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/63
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Котець, Г. І. | - |
dc.contributor.author | Cotets, G. | - |
dc.date.accessioned | 2016-03-30T13:02:11Z | - |
dc.date.available | 2016-03-30T13:02:11Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | УДК: 636.084.633.352 Котець Г. І. Якісна характеристика поживності сінажу вико-злакових сумішей / Г.І. Котець // Аграрний вісник Причорномор'я : зб. наук. праць / ОДАУ. - Одеса, 2010. - Вип.54. - С.44-47. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/63 | - |
dc.description | In the given articles the optimum relations of sowing of vico are examined – cereal shoumishey, with the purpose of receipt of the most nourishing mass of forage from unit of area at different phases of vegetation. | ru |
dc.description.abstract | В дані статті розглядаються оптимальні відношення висіву вико–злакових сумішей, з метою отримання найбільш поживної маси корму з одиниці площі при різних фазах вегетації. | ru |
dc.description.abstract | In the given articles the optimum relations of sowing of vico are examined – cereal shoumishey, with the purpose of receipt of the most nourishing mass of forage from unit of area at different phases of vegetation. | ru |
dc.language.iso | uk | ru |
dc.publisher | Аграрний вісник Причорномор’я | ru |
dc.relation.ispartofseries | 54; | - |
dc.subject | Соковиті корми | ru |
dc.subject | вика ,тритикале, суміш, фаза бутонізації, фаза виходу в трубку | ru |
dc.subject | вика, тритикале, смесь, фаза бутонизации, фаза вихода в трубку | ru |
dc.subject | vicа, tritikale, mixtures, phases of vegetation | ru |
dc.title | ЯКІСНА ХАРАКТЕРИСТИКА ПОЖИВНОСТІ СІНАЖУ ВИКО–ЗЛАКОВИХ СУМІШЕЙ | ru |
dc.type | Article | ru |
Розташовується у зібраннях: | Котець Генадій Іванович |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Cotets.pdf | 551,69 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.