DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/639
Назва: ОСНОВИ ОХОРОНИ ПРАЦІ: навч.-метод. посібник
Автори: Сакун, М.М.
Москалюк, І.В.
Теми: Охорона праці
Основи охорони праці,теоретичний матеріал,контрольні питання, правила безпеки при роботах в лабораторіях
Дата публікації: 2010
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК 631: 331.45:378.147.88 (075.8) Сакун М.М., Москалюк І.В. Основи охорони праці: навчально-методичний посібник / М. М. Сакун, І.В.Москалюк / ОДАУ. Кафедра безпеки життєдіяльності. – Одеса: Видавництво ВМВ, 2010 – 160 с.
Короткий огляд (реферат): Навчальний посібник призначений для використання студентами освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» під час підготовки і виконання лабораторних, практичних занять і самостійної роботи. Він складений у відповідності до робочої програми навчальної дисципліни “ Основи охорони праці”. На практичні і лабораторні заняття винесено матеріал, який не вивчається на лекціях. В методичних вказівках на кожне заняття сформульована мета заняття, завдання на заняття, прилади й устаткування, які необхідні для заняття, план виконання роботи, теоретичний матеріал по темі заняття, практична частина з методикою проведення заняття, порядок оформлення звіту за заняття, порядок захисту звіту, контрольні питання по темі заняття. В навчальному посібнику також міститься матеріал для самостійного вивчення студентами. В навчальному посібнику викладено загальні організаційно-методичні вказівки по проведенню занять і правила безпеки при роботах в лабораторіях. Навчальний посібник буде корисним для студентів і викладачів вищих аграрних закладів при підготовці фахівців освітньо- кваліфікаційного рівня «бакалавр».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/639
Розташовується у зібраннях:ПІДРУЧНИКИ, НАВЧАЛЬНІ ПОСІБНИКИ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Навч.-метод. посібник ООП (Київ).pdf2,89 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.