Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5760Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Сірко М. | - |
| dc.date.accessioned | 2025-12-19T14:35:29Z | - |
| dc.date.available | 2025-12-19T14:35:29Z | - |
| dc.date.issued | 2025 | - |
| dc.identifier.citation | Сірко М. Порівняльна характеристика та оцінка продуктивності районованих сортів нуту в умовах Степу України : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр», спеціальність 201 «Агрономія». Науковий керівник : к. с.-г. наук, ас. І. Дядько / ОДАУ. Одеса, 2025. 59 с. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5760 | - |
| dc.description.abstract | У роботі досліджено сортовий склад нуту, здатний забезпечити стабільно високий урожай зерна притаманний для умов півдня. Досліджено як змінюється лінійні розміри листкової поверхні, кількість та розмір бульбочок на коріннях рослин, урожайність і елементи структури урожаю під впливом екстремальних умов посухи. Отриманні данні допомогли встановити, що формування елементів структури врожаю нуту в умовах СФГ «Яна» Ширяєвського району Одеської області визначається переважно сортовими особливостями. | uk_UA |
| dc.language.iso | uk | uk_UA |
| dc.publisher | Одеський державний аграрний університет | uk_UA |
| dc.subject | нут; сорти; продуктивність; структура врожаю, показники якості, рівень рентабельності | uk_UA |
| dc.title | Порівняльна характеристика та оцінка продуктивності районованих сортів нуту в умовах Степу України : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр» | uk_UA |
| dc.type | Preprint | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи ЗВО рівня "Бакалавр" та «Магістр» Агробіотехнологічного факультету | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| диплом Сірко.pdf | 1,51 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.