DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5739
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЧеркаська Т.-
dc.date.accessioned2025-12-19T10:48:15Z-
dc.date.available2025-12-19T10:48:15Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationЧеркаська Т. Елементи біологізації вирощування фундука в умовах Дніпропетровської області : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр», спеціальність 203 «Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство». Науковий керівник : к. с.-г. н. доц. Ю. Савчук / ОДАУ. Одеса, 2025. 90 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5739-
dc.description.abstractМетою досліджень було встановити ефективність застосування елементів біологізації у технології вирощування фундука в умовах Дніпропетровської області та визначити їх вплив на ріст, розвиток, продуктивність рослин і стан ґрунтового середовища.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherОдеський державний аграрний університетuk_UA
dc.subjectелементи біологізації, ґрунтове середовище, продуктивність, адаптаційні властивості, рослини фундука, степові умовиuk_UA
dc.titleЕлементи біологізації вирощування фундука в умовах Дніпропетровської області : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр»uk_UA
dc.typePreprintuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи ЗВО рівня "Бакалавр" та «Магістр» Агробіотехнологічного факультету

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Квал_робота_Черкаська_Тетяна.pdf1,04 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.