Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5733Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Новосад А. | - |
| dc.date.accessioned | 2025-12-19T10:23:11Z | - |
| dc.date.available | 2025-12-19T10:23:11Z | - |
| dc.date.issued | 2025 | - |
| dc.identifier.citation | Новосад А. Удосконалення елементів технології вирощування озимих зернових культур в умовах Одеської області : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр», спеціальність 202 «Захист і карантин рослин». Науковий керівник : д. с.-г. н. проф. А. Кривенко / ОДАУ. Одеса, 2025. 102 с. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5733 | - |
| dc.description.abstract | Метою роботи є розроблення та вдосконалення елементів біологізованої технології вирощування озимої пшениці, що забезпечують отримання високих урожаїв зерна належної якості при мінімальному впливі на довкілля. Предметом дослідження виступають агротехнічні заходи біологізованої технології — біопрепарати, мінеральні та органічні добрива, біологічні засоби захисту, регулятори росту, а також показники продуктивності, якості зерна та економічної ефективності. | uk_UA |
| dc.language.iso | uk | uk_UA |
| dc.publisher | Одеський державний аграрний університет | uk_UA |
| dc.subject | рост, розвиток, формування врожайності, озима пшениця, системи удобрення, захист рослин, Південний Степ України | uk_UA |
| dc.title | Удосконалення елементів технології вирощування озимих зернових культур в умовах Одеської області : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр» | uk_UA |
| dc.type | Preprint | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи ЗВО рівня "Бакалавр" та «Магістр» Агробіотехнологічного факультету | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| НОВОСАД КР.pdf | 1,52 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.