Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5724Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Бова А. | - |
| dc.date.accessioned | 2025-12-19T09:37:04Z | - |
| dc.date.available | 2025-12-19T09:37:04Z | - |
| dc.date.issued | 2025 | - |
| dc.identifier.citation | Бова А. Удосконалення технології годівлі собак породи «французький бульдог» готовими кормами промислового виробництва : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр», спеціальність 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва». Науковий керівник : к. с.-г. н., доцент І. Ніколенко / ОДАУ. Одеса, 2025. 77 с. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5724 | - |
| dc.description.abstract | У даній кваліфікаційній роботі проведено комплексне дослідження, спрямоване на аналіз готових кормів промислового виробництва та удосконалення та використання у кінологічному осередку, для годівлі собак породи французький бульдог. Метою роботи було наукове обґрунтування вибору оптимального раціону, що враховує видові, породні та індивідуальні особливості тварин, для підтримки їх здоров'я та профілактики характерних захворювань. | uk_UA |
| dc.language.iso | uk | uk_UA |
| dc.publisher | Одеський державний аграрний університет | uk_UA |
| dc.subject | технології годівлі, собаки, французький бульдог, корми промислового виробництва | uk_UA |
| dc.title | Удосконалення технології годівлі собак породи «французький бульдог» готовими кормами промислового виробництва : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр» | uk_UA |
| dc.type | Preprint | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи ЗВО рівня "Бакалавр" та «Магістр» Навчально-наукового інституту біотехнології та аквакультури | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Анастасія БОВА.pdf | 1,06 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.