DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5720
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМінчев Д.-
dc.date.accessioned2025-12-17T13:33:27Z-
dc.date.available2025-12-17T13:33:27Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationМінчев Д. Агробіологічне обгрунтування різних систем основного обробітку грунту ріпак озимий в умовах Степу України : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр», спеціальність 201 «Агрономія». Науковий керівник : д. с.-г. наук, проф. Є. Юркевич / ОДАУ. Одеса, 2025. 67 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5720-
dc.description.abstractУ роботі наведені дослідження з впливу різних систем основного обробітку грунту на формування продуктивності насіння ріпаку озимого в умовах Степу України. Висвітлені, які зміни відбуваються у грунтових умовах, особливостях формування агроценозу ріпаку озимого, його складових структурних елементів, з утворення листової поверхні рослин, продуктивності та якості насіння. Встановлено, шо впровадження у технології впрошування ріпаку озимого систем основного обробітку грунту No-till — пряма сівба та Verti-till є науково обгрунтованим і необхідним агротехнічним заходом, зокрема при розміщенні після пшениці озимої, які забезпечить додаткове отримання від 0.54-1.08т/га або 25.6-51.2% насіння ріпаку озимого з 1 гектара.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherОдеський державний аграрний університетuk_UA
dc.subjectріпак озимий, систем и основного обробітку, грунтові властивості, продуктивністьuk_UA
dc.titleАгробіологічне обгрунтування різних систем основного обробітку грунту ріпак озимий в умовах Степу України : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр»uk_UA
dc.typePreprintuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи ЗВО рівня "Бакалавр" та «Магістр» Агробіотехнологічного факультету

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кваліфікаційна робота Мінчев Д.Г..pdf636,75 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.