Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5714Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Єфрємова А. | - |
| dc.date.accessioned | 2025-12-17T12:43:13Z | - |
| dc.date.available | 2025-12-17T12:43:13Z | - |
| dc.date.issued | 2025 | - |
| dc.identifier.citation | Єфрємова А. Використання ГІС-технологій при оцінювані руйнувань міської інфраструктури міста Одеси : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр», спеціальність 193 «Геодезія та землеустрій». Науковий керівник : доцент, к.е.н. Т. Мовчан / ОДАУ. Одеса, 2025. 83 с. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5714 | - |
| dc.description.abstract | У роботі проаналізовано світовий досвід використання ГІС для моніторингу наслідків конфліктів та проведено комплексну характеристику території м. Одеси, що виявило її високий рівень вразливості. Розроблено та впроваджено методику побудови верифікованої геоінформаційної бази даних, що інтегрує супутникові знімки, відкриті державні реєстри, дані ЗМІ та результати власних польових обстежень 50 пошкоджених об’єктів. | uk_UA |
| dc.language.iso | uk | uk_UA |
| dc.publisher | Одеський державний аграрний університет | uk_UA |
| dc.subject | міська інфраструктура, оцінювання руйнувань, моніторинг пошкоджень, надзвичайні ситуації, просторовий аналіз | uk_UA |
| dc.title | Використання ГІС-технологій при оцінювані руйнувань міської інфраструктури міста Одеси : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр» | uk_UA |
| dc.type | Preprint | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи ЗВО рівня "Бакалавр" та «Магістр» ОПП «Геодезія та землеустрій" | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| К.Р._193_Єфрємова А.С. магістр 2025.pdf | 1,62 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.