DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/570
Назва: Fattening and meat qualities of pigs peitrain breed with dna markers
Автори: Susol, R.
Теми: fattening, meat quality, polymorphism, genotype, RYR1, MC4R.
Дата публікації: 2013
Бібліографічний опис: UDK: 633.11:631.524.84 Susol R. Fattening and meat qualities of pigs peitrain breed with dna markers / R. Susol // Аграрний вісник Причорномор'я. Біологічні науки. - 2013. - Вип. 70. - С. 18-25
Короткий огляд (реферат): Analysis of fattening and meat quality of young pigs Peitrain depending on genotype polymorphism at genes RYR1 and MC4R showed that the best fattening qualities celebrated young heterozygous genotype AGNn that has the lowest age of achieving a live weight of 100 kg due to higher average daily growth . Minimum thickness of the bacon and the highest rating of the exterior and the inherent genotype GGnn GGNn.
Опис: Analysis of fattening and meat quality of young pigs Peitrain depending on genotype polymorphism at genes RYR1 and MC4R showed that the best fattening qualities celebrated young heterozygous genotype AGNn that has the lowest age of achieving a live weight of 100 kg due to higher average daily growth . Minimum thickness of the bacon and the highest rating of the exterior and the inherent genotype GGnn GGNn.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/570
Розташовується у зібраннях:Сусол Руслан Леонідович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
susol.pdf495,97 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.