Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5681Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Хом’як І. | - |
| dc.date.accessioned | 2025-11-25T13:50:10Z | - |
| dc.date.available | 2025-11-25T13:50:10Z | - |
| dc.date.issued | 2024 | - |
| dc.identifier.citation | Хом’як І. Застосування сучасних біологічно-активних препаратів у технології вирощування щеплених саджанців : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр», спеціальність 203 «Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство». Науковий керівник: д. с.-г. н. Н. Зеленянська / ОДАУ. Одеса, 2024. 65 с. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5681 | - |
| dc.description.abstract | Мета дослідження – на різних технологічних етапах визначити вплив біологічно активних препаратів на вихід щеплених саджанців винограду зі шкілки та їх відповідність вимогам до садивного матеріалу винограду згідно ДСТУ 4390:2005. Об'єкт дослідження – технологія виробництва щеплених саджанців винограду, яка ґрунтується на застосуванні біологічно активних препаратів. Предмет дослідження - регенераційна здатність щеп винограду, біометричні показники росту, розвитку та вихід щеплених саджанців із шкілки. | uk_UA |
| dc.language.iso | uk | uk_UA |
| dc.publisher | Одеський державний аграрний університет | uk_UA |
| dc.subject | біологічно-активних препарати, технологія вирощування, щеплені саджанці, виноград | uk_UA |
| dc.title | Застосування сучасних біологічно-активних препаратів у технології вирощування щеплених саджанців : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр» | uk_UA |
| dc.type | Preprint | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи ЗВО рівня "Бакалавр" та «Магістр» Агробіотехнологічного факультету | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Хомяк І. Каліфікаційна робота.pdf (1).pdf | 741,18 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.