DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5680
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКравченко Є.-
dc.date.accessioned2025-11-25T13:44:02Z-
dc.date.available2025-11-25T13:44:02Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationКравченко Є. Вплив якісних показників компонентів щеп на вихід щеплених саджанців винограду зі шкілки : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр», спеціальність 203 «Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство». Науковий керівник: д. с.-г. н. Н. Зеленянська / ОДАУ. Одеса, 2024. 68 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5680-
dc.description.abstractМета дослідження - визначення впливу анатомічних особливостей будови компонентів виноградних щеп та вмісту пластичних речовин у них на формування стандартних саджанців у шкілці та їхню якість. Об'єкт дослідження – технологічний прийом виробництва щеплених саджанців, який базується на реалізації біологічних особливостей компонентів щеп винограду, таких як ступінь розвитку вузлової діафрагми та об’єм однорічної деревини щеп винограду. Предметом дослідження є показники регенераційної здатності щеп винограду, вихід щеплених саджанців із шкілки, а також їх кількісні та якісні показники.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherОдеський державний аграрний університетuk_UA
dc.subjectякісні показники, щепи, щеплені саджанці, виноград, шкілкаuk_UA
dc.titleВплив якісних показників компонентів щеп на вихід щеплених саджанців винограду зі шкілки : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр»uk_UA
dc.typePreprintuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи ЗВО рівня "Бакалавр" та «Магістр» Агробіотехнологічного факультету

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кваліфікаційна робота Євген КРАВЧЕНКО.pdf.pdf1,86 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.