DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5660
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПетрушко В.-
dc.date.accessioned2025-11-13T09:14:35Z-
dc.date.available2025-11-13T09:14:35Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationПетрушко В. Оптимізація використання ресурсного потенціалу ПП «ЗЕТО» Жмеринського району Вінницької області методами економіко-математичного моделювання : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня ««Бакалавр», освітньо-професійна програма «Менеджмент», спеціальність 073 «Менеджмент». Науковий керівник: к.е.н., асистент В. Шевченко / ОДАУ. Одеса, 2025. 104 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5660-
dc.description.abstractМетою кваліфікаційної бакалаврської роботи є узагальнення теоретико-методичних положень та розробка практичних рекомендацій щодо впровадження економіко-математичних методів для підвищення ефективності використання ресурсного потенціалу ПП «ЗЕТО» Жмеринського району Вінницької області та зростання економічної результативності його виробничо-господарської діяльності.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherОдеський державний аграрний університетuk_UA
dc.subjectресурсний потенціал, управління, аграрні підприємства, ресурси аграрних підприємств, оптимізація, математична модель, земельні ресурси, трудові ресурси, матеріальні ресурси, посівні площі, структура сільськогосподарського виробництваuk_UA
dc.titleОптимізація використання ресурсного потенціалу ПП «ЗЕТО» Жмеринського району Вінницької області методами економіко-математичного моделювання : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня ««Бакалавр»uk_UA
dc.typePreprintuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи ЗВО рівня "Бакалавр" та «Магістр» факультету економіки та управління

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КР_Петрушко_073БАК_денна_2025.pdf1,99 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.