Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5656Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Івасіва Г. | - |
| dc.date.accessioned | 2025-11-13T08:57:14Z | - |
| dc.date.available | 2025-11-13T08:57:14Z | - |
| dc.date.issued | 2023 | - |
| dc.identifier.citation | Івасіва Г. Стратегічне управління інноваційним розвитком ДП «Експериментальна база «Дачна» СГІ-НЦНС» Одеського району Одеської області : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня ««Бакалавр», освітньо-професійна програма «Менеджмент», спеціальність 073 «Менеджмент». Науковий керівник: д.е.н., професор Г. Запша / ОДАУ. Одеса, 2023. 85 с. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5656 | - |
| dc.description.abstract | Актуальність стратегічного управління обумовлюється рядом чинників, зокрема: сучасне бізнес-середовище характеризується швидкими змінами, нестабільністю та несприятливими факторами, такими як глобалізація, технологічні зміни, зростання конкуренції та швидке розвиток інновацій. Метою роботи є визначення напрямів удосконалення стратегічного управління інноваційним розвитком підприємств аграрної сфери. | uk_UA |
| dc.language.iso | uk | uk_UA |
| dc.publisher | Одеський державний аграрний університет | uk_UA |
| dc.subject | стратегія, стратегічне управління, аналіз, зовнішнє та внутрішнє середовище, інноваційний розвиток, агропідприємство | uk_UA |
| dc.title | Стратегічне управління інноваційним розвитком ДП «Експериментальна база «Дачна» СГІ-НЦНС» Одеського району Одеської області : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня ««Бакалавр» | uk_UA |
| dc.type | Preprint | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи ЗВО рівня "Бакалавр" та «Магістр» факультету економіки та управління | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| КР_Івасіва_073БАК_2023.pdf | 3,49 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.