Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5652Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Стоянов П. | - |
| dc.date.accessioned | 2025-11-07T13:30:14Z | - |
| dc.date.available | 2025-11-07T13:30:14Z | - |
| dc.date.issued | 2023 | - |
| dc.identifier.citation | Стоянов П. Економіко-математичне моделювання структури виробництва сільськогосподарської продукції в СВК «Родина» Білгород-Дністровського району Одеської області : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня ««Бакалавр», освітньо-професійна програма «Менеджмент», спеціальність 073 «Менеджмент». Науковий керівник: к.е.н., доцент О. Мельничук / ОДАУ. Одеса, 2023. 87 с. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5652 | - |
| dc.description.abstract | Метою кваліфікаційної бакалаврської роботи є узагальнення теоретико-методичних засад та розробка прикладних рекомендацій щодо використання економіко-математичних методів в процесі моделювання структури виробництва сільськогосподарської продукції в СВК «Родина» Білгород-Дністровського району Одеської області. | uk_UA |
| dc.language.iso | uk | uk_UA |
| dc.publisher | Одеський державний аграрний університет | uk_UA |
| dc.subject | оптимізація, модель, математичні методи, сільськогосподарське виробництво, галузева структура виробництва, ефективність, управління, сільськогосподарська кооперація | uk_UA |
| dc.title | Економіко-математичне моделювання структури виробництва сільськогосподарської продукції в СВК «Родина» Білгород-Дністровського району Одеської області : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня ««Бакалавр» | uk_UA |
| dc.type | Preprint | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи ЗВО рівня "Бакалавр" та «Магістр» факультету економіки та управління | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| КР_Стоянов_073БАК_Заочна_2023.pdf | 1,28 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.