Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5646Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Дерменжі В. | - |
| dc.date.accessioned | 2025-11-07T13:04:11Z | - |
| dc.date.available | 2025-11-07T13:04:11Z | - |
| dc.date.issued | 2023 | - |
| dc.identifier.citation | Дерменжі В. Управління персоналом та його удосконалення в ДП «Експериментальна база «Дачна» СГІ-НЦНС» Одеського району Одеської області : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня ««Бакалавр», освітньо-професійна програма «Менеджмент», спеціальність 073 «Менеджмент». Науковий керівник: к.е.н., доцент Н. Телічко / ОДАУ. Одеса, 2023. 96 с. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5646 | - |
| dc.description.abstract | Метою кваліфікаційної роботи є дослідження системи управління персоналом підприємств, обґрунтування теоретичних та організаційних положень щодо методів та методик ефективного управління персоналом сільськогосподарського підприємства. | uk_UA |
| dc.language.iso | uk | uk_UA |
| dc.publisher | Одеський державний аграрний університет | uk_UA |
| dc.subject | персонал, управління персоналом, система управління персоналом, механізм управління персоналом, оцінка персоналу, кадровий потенціал, сільськогосподарське підприємство | uk_UA |
| dc.title | Управління персоналом та його удосконалення в ДП «Експериментальна база «Дачна» СГІ-НЦНС» Одеського району Одеської області : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня ««Бакалавр» | uk_UA |
| dc.type | Preprint | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи ЗВО рівня "Бакалавр" та «Магістр» факультету економіки та управління | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| КР_ Дерменжі_073БАК_заочно_2023. pdf.pdf | 2,82 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.