Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5601Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Сердюченко Ю. | - |
| dc.date.accessioned | 2025-11-04T11:38:42Z | - |
| dc.date.available | 2025-11-04T11:38:42Z | - |
| dc.date.issued | 2024 | - |
| dc.identifier.citation | Сердюченко Ю. Ефективність застосування біологічних препаратів природного походження на культурі томату в умовах закритого грунту : кваліфікаційна робота на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньoї прoгрaми «Aгрoнoмія» зa спеціaльністю: 201 «Aгрoнoмія». Науковий керівник: д. с.-г. н., проф. Є. Юркевич / ОДАУ. Одеса, 2024. 70 с. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5601 | - |
| dc.description.abstract | У роботі досліджено вплив біостимулятора росту «ALGHEFIТ» на розвиток та врожайність середньоранніх гібридів томату «Президент ІІ F1», «Біг Біф F1» та «Матіас F1». Показано, що використання препарату «ALGHEFIT» стимулює розвиток рослин та дозволяє збільшити продуктивність культури томату на 28…95,9%, що відповідає рівню рентабельності 39,7…187,1%. Станом на 2024 рік вказана рентабельність (в залежності від гібриду) забезпечує отримання прибутку в межах 77,4…193,6 грн. з 1 квадратного метру закритого ґрунту. | uk_UA |
| dc.language.iso | uk | uk_UA |
| dc.publisher | Одеський державний аграрний університет | uk_UA |
| dc.subject | томат, гібрид, розвиток рослин, продуктивність | uk_UA |
| dc.title | Ефективність застосування біологічних препаратів природного походження на культурі томату в умовах закритого грунту : кваліфікаційна робота на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти | uk_UA |
| dc.type | Preprint | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи ЗВО рівня «Магістр» Агробіотехнологічного факультету | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Сердюченко.pdf | 2,6 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.