DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5566
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЄгізарян А.-
dc.date.accessioned2025-11-03T13:41:53Z-
dc.date.available2025-11-03T13:41:53Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationЄгізарян А. Ефективність заходів захисту картоплі від фітофторозу в умовах Київської області : кваліфікаційна робота на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньoї прoгрaми «Захист і карантин рослин», за спеціальністю: 202 «Захист і карантин рослин». Науковий керівник: доктор с.-г. наук, професор А. Кривенко / ОДАУ. Одеса, 2024. 73 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5566-
dc.description.abstractКартопля – провідна культура в зоні Полісся й західних районах України. Значні площі вона займає у Лісостепу та південних областях. На Україні картоплю вирощують на площі 1470 тис.га, зокрема 470 тис.га на землях колективних підприємств. Навколо великих міст та промислових центрів зосереджено виробництво ранньої картоплі, у тому числі й на зрошуваних землях. Метою досліджень було в польових умовах Київської області на протязі вегетаційних періодів 2023-2024 рр. вивчити вплив агротехнічних засобів захисту (весняного перебирання і пророщування бульб) та хімічних (профілактичних обприскувань посадок фунгіцидами) на поширення і розвиток фітофторозу та урожайність картоплі сорту Явір.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherОдеський державний аграрний університетuk_UA
dc.subjectзахист і карантин рослин, захист картоплі, фітофтороз, Київська областьuk_UA
dc.titleЕфективність заходів захисту картоплі від фітофторозу в умовах Київської області : кваліфікаційна робота на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освітиuk_UA
dc.typePreprintuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи ЗВО рівня «Магістр» Агробіотехнологічного факультету

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Диплом 202 Єгізарян.pdf915,48 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.