DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5560
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЯкуба Д.-
dc.date.accessioned2025-11-03T12:41:49Z-
dc.date.available2025-11-03T12:41:49Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationЯкуба Д. Формування системи управління якістю продукції в ПРАТ «Біолік» Гайсинського району Вінницької області : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр», освітньо-професійна програма «Менеджмент», спеціальність 073 «Менеджмент». Науковий керівник: к.е.н., доцент Л. Бахчиванжи / ОДАУ. Одеса, 2023. 73 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5560-
dc.description.abstractОб'єктом дослідження кваліфікаційної роботи виступає процес управління якістю продукції в системі управління підприємством. Предметом дослідження є наукові, теоретичні, методичні аспекти управління якістю продукції та його прикладні аспекти в ПрАТ «Біолік».uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherОдеський державний аграрний університетuk_UA
dc.subjectуправління, якість продукції, належна виробнича практика, мотивація праці, інтегрована система управління якістю, ефективність управління якістюuk_UA
dc.titleФормування системи управління якістю продукції в ПРАТ «Біолік» Гайсинського району Вінницької області : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр»uk_UA
dc.typePreprintuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи ЗВО рівня "Бакалавр" та «Магістр» факультету економіки та управління

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КР_Якуба_073БАК_денна_2023.pdf2,22 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.