Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5560Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Якуба Д. | - |
| dc.date.accessioned | 2025-11-03T12:41:49Z | - |
| dc.date.available | 2025-11-03T12:41:49Z | - |
| dc.date.issued | 2023 | - |
| dc.identifier.citation | Якуба Д. Формування системи управління якістю продукції в ПРАТ «Біолік» Гайсинського району Вінницької області : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр», освітньо-професійна програма «Менеджмент», спеціальність 073 «Менеджмент». Науковий керівник: к.е.н., доцент Л. Бахчиванжи / ОДАУ. Одеса, 2023. 73 с. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5560 | - |
| dc.description.abstract | Об'єктом дослідження кваліфікаційної роботи виступає процес управління якістю продукції в системі управління підприємством. Предметом дослідження є наукові, теоретичні, методичні аспекти управління якістю продукції та його прикладні аспекти в ПрАТ «Біолік». | uk_UA |
| dc.language.iso | uk | uk_UA |
| dc.publisher | Одеський державний аграрний університет | uk_UA |
| dc.subject | управління, якість продукції, належна виробнича практика, мотивація праці, інтегрована система управління якістю, ефективність управління якістю | uk_UA |
| dc.title | Формування системи управління якістю продукції в ПРАТ «Біолік» Гайсинського району Вінницької області : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» | uk_UA |
| dc.type | Preprint | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи ЗВО рівня "Бакалавр" та «Магістр» факультету економіки та управління | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| КР_Якуба_073БАК_денна_2023.pdf | 2,22 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.