Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5519Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Древов А. | - |
| dc.date.accessioned | 2025-11-03T10:10:21Z | - |
| dc.date.available | 2025-11-03T10:10:21Z | - |
| dc.date.issued | 2025 | - |
| dc.identifier.citation | Древов А. Удосконалення організаційної структури підприємства через впровадження карт посад в ТОВ «Саратський КХП» Білгород-Дністровського району Одеської області : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр», освітньо-професійна програма «Менеджмент», спеціальність 073 «Менеджмент». Науковий керівник: к.е.н., асистент В. Шевченко / ОДАУ. Одеса, 2025. 98 с. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5519 | - |
| dc.description.abstract | У сучасних умовах розвитку ринкової економіки та зростаючої конкуренції ефективне управління організаційною структурою підприємства є одним із ключових факторів забезпечення його стабільності та конкурентоспроможності. Організаційна структура виступає фундаментом для раціонального розподілу функцій, повноважень і відповідальності, що сприяє оптимізації виробничих та управлінських процесів. | uk_UA |
| dc.language.iso | uk | uk_UA |
| dc.publisher | Одеський державний аграрний університет | uk_UA |
| dc.subject | організаційна структура, посадова інструкція, карта посад, елеватори, інтеграція, CRM-система, КРІ | uk_UA |
| dc.title | Удосконалення організаційної структури підприємства через впровадження карт посад в ТОВ «Саратський КХП» Білгород-Дністровського району Одеської області : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» | uk_UA |
| dc.type | Preprint | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи ЗВО рівня "Бакалавр" та «Магістр» факультету економіки та управління | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| КР_Древов А.В._073БАК_денна_2025.pdf | 3,37 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.