
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5416
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Рабаджи Т. | - |
dc.date.accessioned | 2025-10-23T11:02:09Z | - |
dc.date.available | 2025-10-23T11:02:09Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Рабаджи Т. Сучасний стан га напрями підвищення ефективності використання ресурсного потенціалу в ТОВ «Агротранс» Болградського району Одеської області : кваліфікаційна робота на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньої програми «Економіка». Спецiальнiсть 051 «Економіка». Науковий керівник: к.е.н., доцент А. Шевченко / ОДАУ. Одеса, 2023. 100 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5416 | - |
dc.description.abstract | Предмет дослідження: теоретико-методичні та практичні аспекти підвищення ефективності використання ресурсного потенціалу аграрного підприємства. Суб’єктом дослідження виступає ТОВ «Агротранс» Болградського району Одеської області. Період дослідження 2020-2022 роки. Мета кваліфікаційної роботи полягає в дослідженні теоретичних засад та розробці практичних рекомендацій з ефективності використання ресурсного потенціалу аграрних підприємств. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Одеський державний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | кваліфікаційна робота, магістр, економіка, ефективність, використання ресурсного потенціалу | uk_UA |
dc.title | Сучасний стан га напрями підвищення ефективності використання ресурсного потенціалу в ТОВ «Агротранс» Болградського району Одеської області : кваліфікаційна робота на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти | uk_UA |
dc.type | Preprint | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи ЗВО рівня «Магістр» факультету економіки та управління |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Кваліфікаційна робота_Рабаджи.pdf | 2,98 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.