
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5321
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шевченко А. А., Волкова А. С. | - |
dc.date.accessioned | 2025-08-01T12:39:30Z | - |
dc.date.available | 2025-08-01T12:39:30Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | УДК 636:577.2 Шевченко А. А., Волкова А. С. Діагностика використання біотехнологічних розробок у тваринництві. Менеджмент та маркетинг як фактори розвитку бізнесу : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 23-24 квітня 2025 р. Київ. 2025. С. 395-397. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5321 | - |
dc.description.abstract | Тваринництво є стратегічною галуззю, що забезпечує населення важливими продуктами харчування та сприяє економічному розвитку країни. Проте, в умовах сучасних викликів, таких як обмеженість ресурсів та екологічні проблеми галузь стикається з численними труднощами. Військові дії в Україні призвели до значних втрат у тваринництві, зокрема через руйнування інфраструктури, втрату поголів'я та обмежений доступ до кормів і ветеринарних послуг. Це негативно вплинуло на продовольчу безпеку країни та експортний потенціал галузі. Тому виникає питання щодо діагностики сучасних технологічних трендів в тваринництві. Впровадження біотехнологічних розробок може стати ефективним інструментом для підвищення продуктивності та стійкості тваринництва, що підкреслює актуальність даного дослідження. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | біотехнологічні розробки, тваринництво, продуктивність та стійкість, військові дії | uk_UA |
dc.title | ДІАГНОСТИКА ВИКОРИСТАННЯ БІОТЕХНОЛОГІЧНИХ РОЗРОБОК У ТВАРИННИЦТВІ | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Шевченко (Нікіфорчук) Аліса Анатоліївна |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Шевченко_Волкова_Діагностика використання біотехнологічних розробок.pdf | 444,46 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.