DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5321
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШевченко А. А., Волкова А. С.-
dc.date.accessioned2025-08-01T12:39:30Z-
dc.date.available2025-08-01T12:39:30Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationУДК 636:577.2 Шевченко А. А., Волкова А. С. Діагностика використання біотехнологічних розробок у тваринництві. Менеджмент та маркетинг як фактори розвитку бізнесу : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 23-24 квітня 2025 р. Київ. 2025. С. 395-397.uk_UA
dc.identifier.urihttp://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5321-
dc.description.abstractТваринництво є стратегічною галуззю, що забезпечує населення важливими продуктами харчування та сприяє економічному розвитку країни. Проте, в умовах сучасних викликів, таких як обмеженість ресурсів та екологічні проблеми галузь стикається з численними труднощами. Військові дії в Україні призвели до значних втрат у тваринництві, зокрема через руйнування інфраструктури, втрату поголів'я та обмежений доступ до кормів і ветеринарних послуг. Це негативно вплинуло на продовольчу безпеку країни та експортний потенціал галузі. Тому виникає питання щодо діагностики сучасних технологічних трендів в тваринництві. Впровадження біотехнологічних розробок може стати ефективним інструментом для підвищення продуктивності та стійкості тваринництва, що підкреслює актуальність даного дослідження.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectбіотехнологічні розробки, тваринництво, продуктивність та стійкість, військові діїuk_UA
dc.titleДІАГНОСТИКА ВИКОРИСТАННЯ БІОТЕХНОЛОГІЧНИХ РОЗРОБОК У ТВАРИННИЦТВІuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Шевченко (Нікіфорчук) Аліса Анатоліївна



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.