
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5306
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Тарасенко Л. О. | - |
dc.date.accessioned | 2025-06-18T11:03:35Z | - |
dc.date.available | 2025-06-18T11:03:35Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | УДК:636.09:615.453(083.13) Аналіз ризиків за виробництва сирого молока і молочної продукції : методичні рекомендації до лабораторних занять для здобувачів денної форми навчання другого (магістерського) та третього освітньо-наукового рівня вищої освіти, спеціальності 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза», 211 «Ветеринарна медицина» / укл. Л. О. Тарасенко. Одеса : ОДАУ, 2025. 18 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5306 | - |
dc.description.abstract | Методичні рекомендації до лабораторних занять на тему «Аналіз ризиків за виробництва сирого молока і молочної продукції» складено відповідно до робочої програми освітнього компоненту «Аналіз ризиків виробництва харчових продуктів і кормів» з метою допомоги здобувачам вищої освіти зі спеціальністю 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» та 211 Ветеринарна медицина денної форми навчання другого (магістерського) рівня у вивченні теоретичного матеріалу курсу та набуття практичних навичок. Дані рекомендації спрямовані на поглиблення знань здобувачів вищої освіти щодо виявлення, передбачення та недопущення ймовірних ризиків, що можуть виникати за виробництва молока і молочної продукції з метою отримання якісної і безпечної продукції для збереження здоров’я споживача. Детально розглядаються питання застосування міжнародної системи якості НАССР для отримання якісного сирого молока в сільськогосподарському підприємстві та система управління безпекою і якістю при виробництві молока на контрольних критичних точках (ККТ). | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Одеський державний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | методичні рекомендації, лабораторні заняття, ветеринарна медицина, ветеринарна гігієна, санітарія, експертиза, виробництво сирого молока, молочна продукція | uk_UA |
dc.title | АНАЛІЗ РИЗИКІВ ЗА ВИРОБНИЦТВА СИРОГО МОЛОКА І МОЛОЧНОЇ ПРОДУКЦІЇ : методичні рекомендації до лабораторних занять | uk_UA |
dc.type | Learning Object | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Тарасенко Людмила Олексіївна |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Методичка - 2025 АНАЛІЗ ризиків docx.pdf | 449,61 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.