DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5306
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТарасенко Л. О.-
dc.date.accessioned2025-06-18T11:03:35Z-
dc.date.available2025-06-18T11:03:35Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationУДК:636.09:615.453(083.13) Аналіз ризиків за виробництва сирого молока і молочної продукції : методичні рекомендації до лабораторних занять для здобувачів денної форми навчання другого (магістерського) та третього освітньо-наукового рівня вищої освіти, спеціальності 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза», 211 «Ветеринарна медицина» / укл. Л. О. Тарасенко. Одеса : ОДАУ, 2025. 18 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5306-
dc.description.abstract Методичні рекомендації до лабораторних занять на тему «Аналіз ризиків за виробництва сирого молока і молочної продукції» складено відповідно до робочої програми освітнього компоненту «Аналіз ризиків виробництва харчових продуктів і кормів» з метою допомоги здобувачам вищої освіти зі спеціальністю 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» та 211 Ветеринарна медицина денної форми навчання другого (магістерського) рівня у вивченні теоретичного матеріалу курсу та набуття практичних навичок. Дані рекомендації спрямовані на поглиблення знань здобувачів вищої освіти щодо виявлення, передбачення та недопущення ймовірних ризиків, що можуть виникати за виробництва молока і молочної продукції з метою отримання якісної і безпечної продукції для збереження здоров’я споживача. Детально розглядаються питання застосування міжнародної системи якості НАССР для отримання якісного сирого молока в сільськогосподарському підприємстві та система управління безпекою і якістю при виробництві молока на контрольних критичних точках (ККТ).uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherОдеський державний аграрний університетuk_UA
dc.subjectметодичні рекомендації, лабораторні заняття, ветеринарна медицина, ветеринарна гігієна, санітарія, експертиза, виробництво сирого молока, молочна продукціяuk_UA
dc.titleАНАЛІЗ РИЗИКІВ ЗА ВИРОБНИЦТВА СИРОГО МОЛОКА І МОЛОЧНОЇ ПРОДУКЦІЇ : методичні рекомендації до лабораторних занятьuk_UA
dc.typeLearning Objectuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тарасенко Людмила Олексіївна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичка - 2025 АНАЛІЗ ризиків docx.pdf449,61 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.