
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5267
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сусол Р. | - |
dc.contributor.author | Susol R. | - |
dc.date.accessioned | 2025-06-02T12:38:09Z | - |
dc.date.available | 2025-06-02T12:38:09Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | УДК. 636.082:084:085 Сусол Р. Виробництво органічної продукції свинарства: філософія та технологія. Аgrarian Bulletin of the Black Sea Littoral. 2024, Issue 113. С. 36-49. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5267 | - |
dc.description | It is summarised that the following requirements remain key for the introduction of organic pork production, such as: origin of pigs; animal welfare conditions; management practices; fodder production; disease prevention and veterinary care. The solution of the existing urgent problems of organic production and the creation of a full-fledged system of interaction between agriculture, crop production, animal husbandry and processing makes it possible to increase the percentage of organic products on the Ukrainian market and, as a result, improve the living standards of the country's population. | uk_UA |
dc.description.abstract | Узагальнено, що для запровадження виробництва органічної свинини ключовими залишаються наступні вимоги, на кшталт: походження свиней; умови утримання тварин; практика господарювання; кормовиробництво; профілактика хвороб і ветеринарне обслуговування. Вирішення існуючих актуальних проблеми органічного виробництва та створення повноцінної системи взаємодії між землеробством, рослинництвом, тваринництвом та переробкою дає можливість збільшення відсотку органічної продукції на ринку України і як наслідок покращення рівня життя населення країни. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Одеський державний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | органічна продукція, свинарство, стан, проблеми, перспектива, способи утримання, законодавча база, ЄС, Україна | uk_UA |
dc.subject | organic products, pig breeding, state, problems, prospects, methods of keeping, legislative framework, EU, Ukraine | uk_UA |
dc.title | ВИРОБНИЦТВО ОРГАНІЧНОЇ ПРОДУКЦІЇ СВИНАРСТВА: ФІЛОСОФІЯ ТА ТЕХНОЛОГІЯ | uk_UA |
dc.title.alternative | PRODUCTION OF ORGANIC PIG PRODUCTS: PHILOSOPHY AND TECHNOLOGY | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Сусол Руслан Леонідович |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
10.pdf | 445,69 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.