DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5267
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСусол Р.-
dc.contributor.authorSusol R.-
dc.date.accessioned2025-06-02T12:38:09Z-
dc.date.available2025-06-02T12:38:09Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationУДК. 636.082:084:085 Сусол Р. Виробництво органічної продукції свинарства: філософія та технологія. Аgrarian Bulletin of the Black Sea Littoral. 2024, Issue 113. С. 36-49.uk_UA
dc.identifier.urihttp://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5267-
dc.descriptionIt is summarised that the following requirements remain key for the introduction of organic pork production, such as: origin of pigs; animal welfare conditions; management practices; fodder production; disease prevention and veterinary care. The solution of the existing urgent problems of organic production and the creation of a full-fledged system of interaction between agriculture, crop production, animal husbandry and processing makes it possible to increase the percentage of organic products on the Ukrainian market and, as a result, improve the living standards of the country's population.uk_UA
dc.description.abstractУзагальнено, що для запровадження виробництва органічної свинини ключовими залишаються наступні вимоги, на кшталт: походження свиней; умови утримання тварин; практика господарювання; кормовиробництво; профілактика хвороб і ветеринарне обслуговування. Вирішення існуючих актуальних проблеми органічного виробництва та створення повноцінної системи взаємодії між землеробством, рослинництвом, тваринництвом та переробкою дає можливість збільшення відсотку органічної продукції на ринку України і як наслідок покращення рівня життя населення країни.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherОдеський державний аграрний університетuk_UA
dc.subjectорганічна продукція, свинарство, стан, проблеми, перспектива, способи утримання, законодавча база, ЄС, Українаuk_UA
dc.subjectorganic products, pig breeding, state, problems, prospects, methods of keeping, legislative framework, EU, Ukraineuk_UA
dc.titleВИРОБНИЦТВО ОРГАНІЧНОЇ ПРОДУКЦІЇ СВИНАРСТВА: ФІЛОСОФІЯ ТА ТЕХНОЛОГІЯuk_UA
dc.title.alternativePRODUCTION OF ORGANIC PIG PRODUCTS: PHILOSOPHY AND TECHNOLOGYuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Сусол Руслан Леонідович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
10.pdf445,69 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.