DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5163
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШевченко А. А, Блашко М. В.-
dc.date.accessioned2025-05-16T08:25:42Z-
dc.date.available2025-05-16T08:25:42Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationШевченко А. А, Блашко М. В. Інноваційні технології в молочному скотарстві. Актуальні питання економіки, фінансів, обліку і права в сучасних умовах : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. м. Полтава, 16 квітня 2020 р. Полтава, 2020. С. 20-22.uk_UA
dc.identifier.urihttp://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5163-
dc.description.abstractВ сучасних умовах господарювання ефективність господарювання аграріїв залежить від рівня застосування технологій у молочному скотарстві, що передбачають інноваційний підхід. Інновації – це головний чинник економічного розвитку, що є процесом закономірної якісної зміни, розробкою і впровадженням удосконалених технологій. Узагальнюючи різноманіття поглядів, слід зазначити, що в цілому, інновації розглядаються науковцями як об’єкт і як процес. Вивчивши різні погляди у трактуванні категорії «інновація», ми вважаємо, що інновація – це результат наукової діяльності, що передбачає якісно нові технологічно – технічні рішення, спрямовані на задоволення потреб через призму збільшення прибутковості.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherПолтавський державний аграрний університетuk_UA
dc.subjectінноваційні технології, молочне скотарство, ефективність господарювання, збільшення прибутковостіuk_UA
dc.titleІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ В МОЛОЧНОМУ СКОТАРСТВІuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Шевченко (Нікіфорчук) Аліса Анатоліївна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тези_Шевченко_Блашко_2020.pdf912,71 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.