DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5154
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШевченко А. А., Довбуш І. В.-
dc.date.accessioned2025-05-15T11:15:36Z-
dc.date.available2025-05-15T11:15:36Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationШевченко А. А., Довбуш І. В. Технологічні інновації в аграрному виробництві малого бізнесу: ризики і можливості. Науково-інноваційний розвиток агровиробництва, як запорука продовольчої безпеки України : вчора, сьогодні, завтра : матеріали ІІІ наук.-практ. конф., м. Київ, 19-20 квітня 2023 р. Київ. 2023. С. 96-98.uk_UA
dc.identifier.urihttp://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5154-
dc.description.abstractМалий бізнес є рушійною силою розвитку економік в багатьох країнах світу. В сучасних умовах за рахунок мікро та малого бізнесу можливо наповнити місцеві бюджети громад з одночасним підвищенням зайнятості населення, підсилювати конкуренцію на ринку аграрної продукції. Саме малі підприємства спроможні гнучко реагувати на виклики сьогодення при відносно помірних інвестиційних потребах, тому вони можуть мати більше шансів на підприємницький успіх. Але це можливо при чітко сформованій стратегії їх розвитку.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectтехнологічні інновації, аграрне виробництво, малий бізнес, ризикиuk_UA
dc.titleТЕХНОЛОГІЧНІ ІННОВАЦІЇ В АГРАРНОМУ ВИРОБНИЦТВІ МАЛОГО БІЗНЕСУ: РИЗИКИ І МОЖЛИВОСТІuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Шевченко (Нікіфорчук) Аліса Анатоліївна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тези_Шевченко_Довбуш.pdf856,31 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.