DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5122
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБогач М., Рачинський А.-
dc.date.accessioned2025-04-10T12:53:07Z-
dc.date.available2025-04-10T12:53:07Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationБогач М., Рачинський А. Поширення протозоозів індиків у присадибних господарствах Одеської області. Abstracts of XIII International Scientific and Practical Conference «Science and new technologies: problems and ways to solve them». Rotterdam, Netherlands (March 31 - April 02, 2025). 186‒188.uk_UA
dc.identifier.urihttps://eu-conf.com/wp-content/uploads/2025/03/Science-and-new-technologies-problems-and-ways-to-solve-them.pdf-
dc.identifier.urihttp://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5122-
dc.description.abstractШлунково-кишковий тракт (ШКТ) є найбільшою відкритою поверхнею в організмі та постійно зазнає впливу різних потенційно шкідливих речовин. Він виконує функцію вибіркового бар’єра між тканинами птиці та її внутрішнім середовищем. Кишковий паразитоценоз відзначається найбільшою насиченістю та різноманітністю. У ньому співіснують різні види бактерій, патогенні гриби, найпростіші та гельмінти, які взаємодіють як із хазяїном, так і між собою. Їхні взаємовідносини можуть мати як антагоністичний, так і синергічний характер. Мікробні спільноти різної чисельності та складу поширені по всьому шлунково-кишковому тракту, причому найбільш розвинена та складна мікрофлора зосереджена в сліпій кишці.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectпротозоози, індики, присадибні господарства, Одеська областьuk_UA
dc.titleПОШИРЕННЯ ПРОТОЗООЗІВ ІНДИКІВ У ПРИСАДИБНИХ ГОСПОДАРСТВАХ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Богач Микола Володимирович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Поширення протозоозів індиків .pdf616,3 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.