DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5091
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЮркевич Є., Валентюк Н., Дробіт О., Бромберг Д.-
dc.date.accessioned2025-03-27T13:42:48Z-
dc.date.available2025-03-27T13:42:48Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationУДК: 633.15:632.51:632.924(477+292.486) Юркевич Є., Валентюк Н., Дробіт О., Бромберг Д. Ефективність хімічних засобів контролювання забур’яненості посівів кукурудзи в умовах Степу України. Актуальні аспекти розвитку науки і освіти : зб. мат-лів IV Міжнар. наук.-практ. конф. наук.-педагог. працівників та молодих науковців, 24-25 жовтня 2024 р. Одеса : ОДАУ, 2024. С. 451-454.uk_UA
dc.identifier.urihttp://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5091-
dc.description.abstractДля України кукурудза є ключовою зернофуражною культурою. Збільшення валових зборів зерна кукурудзи за рахунок підвищення її урожайності сприятиме формуванню потужної та стабільної кормової бази для тваринництва, а також зміцнить продовольчу безпеку країни в майбутньому. Кукурудза займає одне з ключових місць у зерновому балансі України. Це зумовлено вигідним географічним розташуванням країни та сприятливими природно- кліматичними умовами для її вирощування. Використання сучасних гібридів, адаптованих до кожної ґрунтово-кліматичної зони, разом із впровадженням інтенсивних технологій вирощування є основними шляхами підвищення врожайності та поліпшення якості кукурудзи. Ці фактори забезпечують її значущу роль у економіці сільського господарства України.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherОдеський державний аграрний університетuk_UA
dc.subjectхімічні засоби, контролювання забур’яненості, посіви кукурудзи, Степ Україниuk_UA
dc.titleЕФЕКТИВНІСТЬ ХІМІЧНИХ ЗАСОБІВ КОНТРОЛЮВАННЯ ЗАБУР’ЯНЕНОСТІ ПОСІВІВ КУКУРУДЗИ В УМОВАХ СТЕПУ УКРАЇНИuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Юркевич Євген Олександрович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Юркевич Є..pdf828,77 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.