DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5013
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorDudarev I., Umynsky S., Zhytkov S.-
dc.date.accessioned2025-01-24T13:11:13Z-
dc.date.available2025-01-24T13:11:13Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationUDC 636.085.55.4 Dudarev I., Umynsky S., Zhytkov S. Efficiency of surface treatment of grain to eliminate the activity of microorganisms. Актуальні аспекти розвитку науки і освіти : зб. мат-лів IV Міжнар. наук.-практ. конф. наук.-педагог. працівників та молодих науковців, 24-25 жовтня 2024 р. Одеса : ОДАУ, 2024. С. 203-204.uk_UA
dc.identifier.urihttp://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5013-
dc.description.abstractProcesses involving microorganisms in grain occur very quickly. Within a few days, toxins are formed in the freshly harvested grain and a musty smell persists. When favorable conditions for the growth of microorganisms are created in the grain mass, mold fungi are the first to develop. Molds have less harsh living conditions than bacteria and are activated already at the early stages of grain storage, causing significant changes in its quality. However, when the fungal outbreak ends, its effects cannot be eliminated, and the grain batches become unsuitable for long-term storage. If the grain quality indicators deviate from the standards, its technical characteristics seriously deteriorate. For example, moldy grain produces mycotoxins.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherОдеський державний аграрний університетuk_UA
dc.subjectsurface treatment, grain, eliminate the activity, microorganismsuk_UA
dc.titleEFFICIENCY OF SURFACE TREATMENT OF GRAIN TO ELIMINATE THE ACTIVITY OF MICROORGANISMSuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Дударев Ігор Іванович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Dudarev, Umynsky, Zhytkov .pdf370,4 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.