DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4991
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКитаєва А., Безалтична О.-
dc.date.accessioned2024-12-11T13:40:25Z-
dc.date.available2024-12-11T13:40:25Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationУДК 614.48:636/639 Китаєва А., Безалтична О. Молочна продуктивність корів залежно від їх виробничого типу. Актуальні аспекти розвитку науки і освіти : зб. мат-лів IV Міжнар. наук.-практ. конф. наук.- педаг. працівників та молодих науковців. 24 - 25 жовтня 2024 р. Одеса : ОДАУ, 2024. С. 116-118.uk_UA
dc.identifier.urihttp://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4991-
dc.description.abstractМолочне скотарство серед інших галузей тваринництва найбільш трудомістке за технологією, але надзвичайно важливе у соціальному плані. Підвищення продуктивності і племінних якостей корів ґрунтується на удосконаленні генофонду різних порід шляхом використання селекційно-генетичних досягнень, а також застосування новітніх біотехнологічних систем відтворення та науково обґрунтованої годівлі й прогресивної технології виробництва продукції. Рівень молочної продуктивності корів залежить від багатьох факторів, у тому числі й від породи, спадковості, умов годівлі й утримання, фізіологічного й екстер’єрно- конституціонального стану, віку першого парування, типовості корів у молочному або комбінованому чи м’ясному напрямках. У молочному скотарстві з цією метою використовують коефіцієнт виробничої типовості тварин (КВТ).uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherОдеський державний аграрний університетuk_UA
dc.subjectмолочна продуктивність корів, виробничий тип, підвищення продуктивності, технології виробництва продукціїuk_UA
dc.titleМОЛОЧНА ПРОДУКТИВНІСТЬ КОРІВ ЗАЛЕЖНО ВІД ЇХ ВИРОБНИЧОГО ТИПУuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Китаєва Алла Павлівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Китаєва А., Безалтична.pdf676,92 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.