DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4870
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.date.accessioned2024-08-23T11:18:13Z-
dc.date.available2024-08-23T11:18:13Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationУДК: 637.05:614.31 Сучасні технології виробництва і переробки продукції тваринництва : матеріали ІІІ Всеукраїнської науково-практичної студентської конференції здобувачів (Одеса, 07 березня 2024 року) / Одеський державний аграрний університет. Навчально-науковий інститут біотехнологій та аквакультури. Одеса, 2024. 117 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4870-
dc.description.abstractМатеріали ІІІ Всеукраїнської науково-практичної студентської конференції здобувачів (Одеса, 07 березня 2024 року) / Одеський державний аграрний університет. Навчально-науковий інститут біотехнологій та аквакультури. Одеса, 2024. 117 с. Рекомендовано до друку рішенням Вченої Ради Навчально-Наукового Інституту Біотехнологій та Аквакультури Одеського державного аграрного університету.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherОдеський державний аграрний університетuk_UA
dc.subjectзбірник, конференція, ОДАУuk_UA
dc.titleСУЧАСНІ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА І ПЕРЕРОБКИ ПРОДУКЦІЇ ТВАРИННИЦТВА: матеріали конференціїuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:ЗБІРНИКИ НАУКОВИХ ПРАЦЬ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
СУЧАСНІ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА (2).pdf1,16 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.