DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4860
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПолторак Д., Ніколенко І.-
dc.date.accessioned2024-08-23T09:43:42Z-
dc.date.available2024-08-23T09:43:42Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationУДК: 636.084 Полторак Д., Ніколенко І. Основні критерії годівлі сільськогосподарських тварин. Сучасні технології виробництва і переробки продукції тваринництва : мат-ли ІІІ Всеукр. наук.-практ. студ. конф. здобувачів (м.Одеса, 07 березня 2024 р.) / ОДАУ. Одеса, 2024. С. 78-81.uk_UA
dc.identifier.urihttp://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4860-
dc.description.abstractНа сьогоднішній день господарі, ферм та інших господарств дуже часто зіштовхуються з такою проблемою як раціональна годівля сільськогосподарських тварин. Тваринництво - провідна галузь сільськогосподарського виробництва, від якої одержують продукти високої якості та цінності у харчуванні, а саме: молоко, м'ясо, яйця та сировину для промисловості.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherОдеський державний аграрний університетuk_UA
dc.subjectраціональна годівля, сільськогосподарські тварини, тваринництвоuk_UA
dc.titleОСНОВНІ КРИТЕРІЇ ГОДІВЛІ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ ТВАРИНuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Ніколенко Ігор Володимирович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Основні критерії годівлі .pdf948,74 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.