DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4839
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБродовська К. В., Радіюк В. Р., Коренєва Ж. Б., Роша Л. Г.-
dc.date.accessioned2024-08-22T09:48:03Z-
dc.date.available2024-08-22T09:48:03Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationБродовська К. В., Радіюк В. Р., Коренєва Ж. Б., Роша Л. Г. Моніторинг захворюванності риби у водоймах Миколаївської області. Сучасний стан розвитку ветеринарної медицини, науки і освіти : мат-ли Міжнар. наук.-практ. конф., присв. 35-річчю засн. ф-ту вет. медицини (м. Житомир, 12-13 жовтня 2022 р.) / Поліський національний університет. Житомир. 2022. С. 176-179.uk_UA
dc.identifier.urihttp://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4839-
dc.description.abstractВідомо, що риба відноситься до необхідних продуктів харчування людини. За хімічним складом м'ясо риби дещо поступається м'ясу свійських тварин та птиці. Але м'ясо риби має певні переваги, основними з яких є – вміст мінеральних речовин та вітамінів, вищим є і ступень засвоюваності білків. Мета роботи: проведення моніторингу захво-рюваності риби у водоймах Миколаївської області.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherПоліський національний університетuk_UA
dc.subjectмоніторинг, захворюваність риби, водойми, Миколаївська областьuk_UA
dc.titleМОНІТОРИНГ ЗАХВОРЮВАННОСТІ РИБИ У ВОДОЙМАХ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Коренєва Жанна Борисівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Коренєва, Роша .pdf568,87 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.