Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4839
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бродовська К. В., Радіюк В. Р., Коренєва Ж. Б., Роша Л. Г. | - |
dc.date.accessioned | 2024-08-22T09:48:03Z | - |
dc.date.available | 2024-08-22T09:48:03Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Бродовська К. В., Радіюк В. Р., Коренєва Ж. Б., Роша Л. Г. Моніторинг захворюванності риби у водоймах Миколаївської області. Сучасний стан розвитку ветеринарної медицини, науки і освіти : мат-ли Міжнар. наук.-практ. конф., присв. 35-річчю засн. ф-ту вет. медицини (м. Житомир, 12-13 жовтня 2022 р.) / Поліський національний університет. Житомир. 2022. С. 176-179. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4839 | - |
dc.description.abstract | Відомо, що риба відноситься до необхідних продуктів харчування людини. За хімічним складом м'ясо риби дещо поступається м'ясу свійських тварин та птиці. Але м'ясо риби має певні переваги, основними з яких є – вміст мінеральних речовин та вітамінів, вищим є і ступень засвоюваності білків. Мета роботи: проведення моніторингу захво-рюваності риби у водоймах Миколаївської області. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Поліський національний університет | uk_UA |
dc.subject | моніторинг, захворюваність риби, водойми, Миколаївська область | uk_UA |
dc.title | МОНІТОРИНГ ЗАХВОРЮВАННОСТІ РИБИ У ВОДОЙМАХ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Коренєва Жанна Борисівна |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Коренєва, Роша .pdf | 568,87 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.