DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4743
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЖунько І. Д., Cлободян В. А., Зимовец В. А., Макаркина А. В., Муринская Н. А., Лукина А. В., Жумінська Г. І.-
dc.date.accessioned2024-08-15T12:16:54Z-
dc.date.available2024-08-15T12:16:54Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationУДК 579.2/579.64 Жунько І. Д., Cлободян В. А., Зимовец В. А., Макаркина А. В., Муринская Н. А., Лукина А. В., Жумінська Г. І. Продукція сидерофорів бактеріями Pantoea agglomerans. Мікробіологія в сучасному сільськогосподарському виробництві : мат-ли ХІІІ наук. конф. молодих вчених, присв. 100-річчю з дня заснування НААН України (м. Чернігів, 24–25 жовтня 2018 р.) / Національна академія аграрних наук України. Чернігів. 2018. С. 14-16.uk_UA
dc.identifier.urihttp://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4743-
dc.description.abstractМікроорганізм Pantoea agglomerans — широко розповсюджений в природі коменсал. Він є епіфітом та ендофітом рослин і тварин. P. аgglomerans чутливі до полівалентних вірулентних фагів, таких як фаги деревного патогену Erwinia amylovora. Бактерія P. agglomerans — одна з найбільш перспективних серед агентів біоконтролю, тому що може бути антагоністом щодо фітопатогенів і має антибактеріальну та протигрибкову активність, а також здатна до конкуренції при колонізації рослин. Виділення даного мікроорганізму і вивчення антибактеріальних властивостей його метаболітів може допомогти вирішенню актуальних проблем сільського господарства.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНаціональна академія аграрних наук Україниuk_UA
dc.subjectсидерофори, бактерії Pantoea agglomerans, мікробіологія, сільськогосподарське виробництвоuk_UA
dc.titleПРОДУКЦІЯ СИДЕРОФОРІВ БАКТЕРІЯМИ PANTOEA AGGLOMERANSuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Жунько Інна Давидівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Жунько І. Д. та ін..pdf382,46 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.