DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4742
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПанікар І. І., Жунько І. Д., Сауляк А. А.-
dc.date.accessioned2024-08-15T12:04:40Z-
dc.date.available2024-08-15T12:04:40Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationПанікар І. І., Жунько І. Д., Сауляк А. А. Діагностика та профілактика сальмонельозу свиней в умовах фермерського господарства. Сучасний стан розвитку ветеринарної медицини, науки і освіти: мат-ли Міжнар. наук.-практ. конф., присв. 35-річчю засн. фак.-ту вет. медицини ( м. Житомир, 12-13 жовтня 2022 р.) / Поліський національний університет. Житомир. 2022. С. 248-251.uk_UA
dc.identifier.urihttp://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4742-
dc.description.abstractСальмонельози – група інфекційних хвороб тварин і людини, що викликаються мікроор-ганізмами роду Salmonella, які клініко-анатомічно характеризуються залежно від виду збудника про-явом септицемії, ураженнями шлунково-кишкового тракту, легень та утворенням гранульом і некрозів у різних органах. У свиней хворобу викликають серо-типи S. choleraesuis та S. typhisuis. Окремі автори повідомляли про реєстрацію у свиней рідкісних се-ротипів, таких як – S. paratyphi C, S. glasgow, S. lindenburg та ін.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherПоліський національний університетuk_UA
dc.subjectдіагностика, профілактика, сальмонельоз, свині, фермерське господарствоuk_UA
dc.titleДІАГНОСТИКА ТА ПРОФІЛАКТИКА САЛЬМОНЕЛЬОЗУ СВИНЕЙ В УМОВАХ ФЕРМЕРСЬКОГО ГОСПОДАРСТВАuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Панікар Ігор Ігорович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Панікар І., Жунько...pdf530,76 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.