DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4695
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorKhimych M. S., Rodionova K. O.-
dc.date.accessioned2024-08-05T11:30:53Z-
dc.date.available2024-08-05T11:30:53Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationUDC 614.31:637.524.04/.07 Khimych M. S., Rodionova K. O. Monitoring of methods for identifying raw meat in sausage products. Journal for Veterinary Medicine, Biotechnology and Biosafety.Vol. 9, Issue 4, 2023. Р. 31-35.uk_UA
dc.identifier.urihttp://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4695-
dc.description.abstractDespite the growing global interest in healthy lifestyles and nutrition, there is still a demand for readyto- eat meat products. Sausage products are one of the traditional foods for Ukrainians. National standards (DSTU) provide requirements for the recipe, nutritional value, and physical and chemical parameters that each type of sausage product must meet. However, the high cost of raw materials, shortages, and the need for rational use of resources contribute to the falsification of these products. Modern researchers offer various analytical methods to identify and quantify the content of specific components in finished meat products. Despite their effectiveness, these methods are not yet standardized. As a result, the imperfections in the national legislative, methodological, and technical framework complicate the identification process, leading to an increase in falsification in sausage products.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherJournal for Veterinary Medicine, Biotechnology and Biosafetyuk_UA
dc.subjectfalsification, quality, safety, controluk_UA
dc.titleMONITORING OF METHODS FOR IDENTIFYING RAW MEAT IN SAUSAGE PRODUCTSuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Хімич Марія Сергіївна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Journal for Veterinary Medicine, Biotechnology and Biosafety, 2023, 9_4, 31-35.pdf134,88 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.