Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4604
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ємець З. В., Маменко О. М., Хруцький С. С. | - |
dc.contributor.author | Yemets Z.V., Mamenko O.M., Khruckiy S.S. | - |
dc.date.accessioned | 2024-05-29T10:13:41Z | - |
dc.date.available | 2024-05-29T10:13:41Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | УДК 378.1:331.45 (073) Ємець З. В., Маменко О. М., Хруцький С. С. Якісні характеристики молока в залежності від антропогенного впливу. Проблеми зооінженерії та ветеринарної медицини. 2013. Вип. 25, Ч.1. С. 242-245. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4604 | - |
dc.description | The results of researches of influence of anthropogenic factors of the present environmental conditions and technologies milking the fat content in the milk of cows. | uk_UA |
dc.description.abstract | В умовах ринкової перебудови сільського господарства особливої актуальності набуває питання забезпечення виробництва якісної, безпечної агропродукції. Прикладом такого дієтичного, оздоровчого та стратегічно важливого продукту в Україні вважається продукція молочного скотарства. Потреба в розробці заходів щодо управління якістю молока зумовлюється, з одного боку, можливістю впровадження новітніх технологій у виробництво з метою найповнішого використання потенційних можливостей виробників, сприятливих кліматичних умов, існуючого попиту, пов’язаних з виробництвом продукції високої якості, а з іншого, підвищенням вимог до хімічного складу та фізичних властивостей молока в зв’язку з погіршенням екологічної ситуації і реалізацією програм продовольчої безпеки України. Наведено результати досліджень впливу антропогенних чинників в сучасних екологічних умовах та технології доїння на вміст жиру в молоці корів. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Проблеми зооінженерії та ветеринарної медицини | uk_UA |
dc.subject | екологія, чинники, технологія доїння, вплив, корови, молоко, жирномолочність, якість | uk_UA |
dc.subject | ecology, factors, technology of milking, influence, cow, milk, fat percentage, quality | uk_UA |
dc.title | ЯКІСНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ МОЛОКА В ЗАЛЕЖНОСТІ ВІД АНТРОПОГЕННОГО ВПЛИВУ | uk_UA |
dc.title.alternative | DATA QUALITY MILK ACCORDING TO THE INFLUENCE OF MAN | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Ємець Зоя Василівна |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
якісні характер мол антропог вплив_2013_25(1)__37.pdf | 2,09 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.