DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4604
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЄмець З. В., Маменко О. М., Хруцький С. С.-
dc.contributor.authorYemets Z.V., Mamenko O.M., Khruckiy S.S.-
dc.date.accessioned2024-05-29T10:13:41Z-
dc.date.available2024-05-29T10:13:41Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationУДК 378.1:331.45 (073) Ємець З. В., Маменко О. М., Хруцький С. С. Якісні характеристики молока в залежності від антропогенного впливу. Проблеми зооінженерії та ветеринарної медицини. 2013. Вип. 25, Ч.1. С. 242-245.uk_UA
dc.identifier.urihttp://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4604-
dc.descriptionThe results of researches of influence of anthropogenic factors of the present environmental conditions and technologies milking the fat content in the milk of cows.uk_UA
dc.description.abstractВ умовах ринкової перебудови сільського господарства особливої актуальності набуває питання забезпечення виробництва якісної, безпечної агропродукції. Прикладом такого дієтичного, оздоровчого та стратегічно важливого продукту в Україні вважається продукція молочного скотарства. Потреба в розробці заходів щодо управління якістю молока зумовлюється, з одного боку, можливістю впровадження новітніх технологій у виробництво з метою найповнішого використання потенційних можливостей виробників, сприятливих кліматичних умов, існуючого попиту, пов’язаних з виробництвом продукції високої якості, а з іншого, підвищенням вимог до хімічного складу та фізичних властивостей молока в зв’язку з погіршенням екологічної ситуації і реалізацією програм продовольчої безпеки України. Наведено результати досліджень впливу антропогенних чинників в сучасних екологічних умовах та технології доїння на вміст жиру в молоці корів.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherПроблеми зооінженерії та ветеринарної медициниuk_UA
dc.subjectекологія, чинники, технологія доїння, вплив, корови, молоко, жирномолочність, якістьuk_UA
dc.subjectecology, factors, technology of milking, influence, cow, milk, fat percentage, qualityuk_UA
dc.titleЯКІСНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ МОЛОКА В ЗАЛЕЖНОСТІ ВІД АНТРОПОГЕННОГО ВПЛИВУuk_UA
dc.title.alternativeDATA QUALITY MILK ACCORDING TO THE INFLUENCE OF MANuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Ємець Зоя Василівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
якісні характер мол антропог вплив_2013_25(1)__37.pdf2,09 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.