DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4596
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЄмець З. В., Маменко О. М., Хруцький С. С.-
dc.date.accessioned2024-05-27T12:24:38Z-
dc.date.available2024-05-27T12:24:38Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationУДК 378.1:331.45 (073) Ємець З. В., Маменко О. М., Хруцький С. С. Вплив екологічних факторів на живі організми та безпечність продуктів харчування в умовах антропогенного тиску на агробіогеоценози. АПВ «Полісся». 2012. Вип. 5. С.131-134.uk_UA
dc.identifier.urihttp://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4596-
dc.description.abstractНаведено результати досліджень впливу екологічних чинників на організм тварин та безпечність продуктів харчування, зокрема виробництва коров’ячого молока, та оцінка його відповідності вітчизняним і міжнародним стандартам якості в умовах антропогенного тиску на агробіогеоценози.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherАПВ «Полісся»uk_UA
dc.subjectагробіогеоценози, екологія, чинники, середовище, абіотичні фактори, біотичні фактори, забруднення, вплив, молоко, якістьuk_UA
dc.titleВплив екологічних факторів на живі організми та безпечність продуктів харчування в умовах антропогенного тиску на агробіогеоценозиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Ємець Зоя Василівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Вплив еколог факторівl_2012_5_19.pdf186,19 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.