DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4595
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЄмець З. В., Маменко О. М.-
dc.contributor.authorEmets Z.V., Mamenko A.M.-
dc.date.accessioned2024-05-27T12:13:22Z-
dc.date.available2024-05-27T12:13:22Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationУДК 636.2.082 Ємець З. В., Маменко О. М. Вплив бугаїв-плідників на селекційний показник жирномолочності їхніх дочок. Проблеми зооінженерії та ветеринарної медицини. 2013. Вип.26, Ч.1. С.131-134.uk_UA
dc.identifier.urihttp://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4595-
dc.descriptionPresented are the results of the actual impact study bulls on of fat in milk of cows and output of milk fat daughters.uk_UA
dc.description.abstractУ дослідженнях ряду вчених зазнача¬ється, що генетичний фактор «батько» впливає на величину господарсько- корисних ознак дочок, що бугаї-плідники можуть істотно впливати на поліпшення генетичного потенціалу худоби. Одним з методів удосконалення і підвищення продуктивності молочних стад є своєчасна оцінка і використання в парувальній мережі перевірених за якістю нащадків як бугаїв - плідників поліпшувачів. Ця робота вважається головною у племінній справі. Викладено результати фактичного впливу вивчення бугаїв-плідників на жирномолочність дочок.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherПроблеми зооінженерії та ветеринарної медициниuk_UA
dc.subjectвміст жиру, вихід молочного жиру, ступінь впливу, жирномолочність, бугаї-плідникиuk_UA
dc.subjectfat content, the degree of influence, fat in milk, output of milk fat, stud bullsuk_UA
dc.titleВПЛИВ БУГАЇВ-ПЛІДНИКІВ НА СЕЛЕКЦІЙНИЙ ПОКАЗНИК ЖИРНОМОЛОЧНІСТЬ ЇХНІХ ДОЧОК.uk_UA
dc.title.alternativeINFLUENCE OF BULLS ON BREEDING INDICATOR OF FAT IN MILK IN THEIR DAUGHTERSuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Ємець Зоя Василівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Вплив бугаїв-плідн_2013_26(1)__19.pdf2,5 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.