DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/457
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЮркевич, Є. О., Коваленко Н.П.-
dc.date.accessioned2016-04-19T07:27:43Z-
dc.date.available2016-04-19T07:27:43Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationУДК 631.582:504.54:338.312:633.1:633.85 Юркевич Є. О. Сівозміна – основний біологічний чинник збільшення врожайності зернових та олійних культур / Є. О. Юркевич, Н. П. Коваленко // Збірник наукових праць до VI науково-практичної конференції «Сучасні проблеми збалансованого природокористування» Подільського державного аграрно-технічного університету. – Кам’янець-Подільський. – Спеціальний випуск. – 2011. – Листопад. – С. 251–253ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/457-
dc.description.abstractВстановлено, що впровадження такого біологічного чинника, як сівозміна, і застосування хімічних препаратів в оптимально допустимих нормах є одним із шляхів поліпшення родючості ґрунтів, збільшення виробництва зерна, олії та охорони навколишнього середовища. Рекомендовано впроваджувати в господарства науково обґрунтовані сівозміни з різним насиченням, співвідношенням і розміщенням сільськогосподарських культур залежно від напрямів їх спеціалізації та ґрунтово-кліматичних умов.ru
dc.language.isoukru
dc.publisherСучасні проблеми збалансованого природокористування Подільського державного аграрно-технічного університету. – Кам’янець-Подільський. – Спеціальний випуск. – 2011.ru
dc.subjectАгрономіяru
dc.subjectбіологізація землеробства, сівозміни, охорона грунтівru
dc.titleСІВОЗМІНА – ОСНОВНИЙ БІОЛОГІЧНИЙ ЧИННИК ЗБІЛЬШЕННЯ ВРОЖАЙНОСТІ ЗЕРНОВИХ ТА ОЛІЙНИХ КУЛЬТУРru
dc.typeArticleru
Розташовується у зібраннях:Юркевич Євген Олександрович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
bisg_2011_1_26.pdf263,83 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.