Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4569
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Тодоров М. І., Кушнір В. Ю., Бойко В. В. | - |
dc.date.accessioned | 2024-05-21T09:13:59Z | - |
dc.date.available | 2024-05-21T09:13:59Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Тодоров М. І., Кушнір В. Ю., Бойко В. В. Вплив сухого пропіленгліколю на деякі ланки обміну речовин корів під час транзиторного періоду. VІІ International scientific and practical conference «Scientific Research: Theoretical Foundations and Practical Applications» (January 24-26, 2024) Vienna, Austria,International Scientific Unity. 2024. Р. 592-595. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4569 | - |
dc.description.abstract | Додавання пропіленгліколю сухого 70% з гепатопротектором DLH до раціону корів сприяє підвищенню вмісту глюкози в організмі корів, сприяє зниженню вмісту β-гідроксибутирату (ВНВА) та суми кетонових тіл. Постановка проблеми. На початку лактації всі корови знаходяться в стані негативного енергетичного балансу; однак динаміка балансу може змінюватись. Перебуваючи в негативному енергетичному балансі, корова мобілізує жирові відкладення, але не може перетворити це в енергію звичайними шляхами. Замість цього утворюються кетонові тіла, які в невеликих кількостях можуть використовуватися коровою для отримання енергії. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | International Scientific Unity | uk_UA |
dc.subject | високопродуктивні корови, кетоз, сухий пропіленгліколь, кетонові тіла | uk_UA |
dc.title | ВПЛИВ СУХОГО ПРОПІЛЕНГЛІКОЛЮ НА ДЕЯКІ ЛАНКИ ОБМІНУ РЕЧОВИН КОРІВ ПІД ЧАС ТРАНЗИТОРНОГО ПЕРІОДУ | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Тодоров Микола Іванович |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Тодоров, Кушнір, Бойко.pdf | 662,81 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.