DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4530
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШевченко А., Домаскіна О.-
dc.date.accessioned2024-04-30T12:14:46Z-
dc.date.available2024-04-30T12:14:46Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationУДК 631.58 Шевченко А., Домаскіна О. Ресурсозберігаюча технологія вирощування озимої пшениці. Глобалізаційні виклики економіки, обліку, фінансів, менеджменту та права: зб. тез доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Полтава, 28 січня 2022 р.). Полтава, 2022. С.17-19.uk_UA
dc.identifier.urihttp://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4530-
dc.description.abstractІсторично вже склалось, що стратегічною культурою в аграрному виробництві для степової зони України є саме озима пшениця. В структурі зернових і зернобобових культур питома вага озимої пшениці за останні 30 років коливається від 52,9 % у 1990 р. до 41,5 % у 2000 р. У 2020 р. з усієї площі під зерновими та зернобобовими під озимою пшеницею було зайнято 43,4% посівної площі. Але негативним є те, що площа посіву озимої пшениці в с.-г. підприємствах в Україні коливається і за останні 5 років досягла мінімального значення: 4883,2 тис. га.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЦентр фінансово-економічних наукових дослідженьuk_UA
dc.subjectресурсозберігаюча технологія, вирощування, озима пшеницяuk_UA
dc.titleРЕСУРСОЗБЕРІГАЮЧА ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОЩУВАННЯ ОЗИМОЇ ПШЕНИЦІuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Шевченко (Нікіфорчук) Аліса Анатоліївна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
33.pdf537,52 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.