DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4514
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШевченко А. А., Царенко Н. С.-
dc.date.accessioned2024-04-30T09:43:23Z-
dc.date.available2024-04-30T09:43:23Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationШевченко А. А., Царенко Н. С. Інноваційна активність аграрних підприємств як форма адаптації до змін в навколишньому середовищі. Євроінтеграція екологічної політики України: мат-ли V Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Одеса 25 - 26 жовтня 2023 р.) / Одеський державний екологічний університет. Одеса, 2023. С.238-241.uk_UA
dc.identifier.urihttp://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4514-
dc.description.abstractСприятливий екологічний стан в країні є невід’ємним складником сталого розвитку, який в Україні визнано пріоритетною концепцією на сучасному етапі. Сільськогосподарська діяльність, що проводиться в сучасних умовах, не завжди відповідає законам природи і призводить до виникнення різноманітних екологічних загроз в екосистемах та до виснаження природних ресурсів. Насамперед це пов’язано зі збільшенням продуктивності сільськогосподарського виробництва як в Україні, так і в інших країнах світу для забезпечення продовольчої безпеки країн та максимізації свого прибутку. На сьогодні вже очевидно, що інтенсифікація аграрного виробництва, яка з одного боку, сприяла підвищенню продуктивності галузі, з іншого, мала негативні наслідки викликала багато негативних наслідків, результатом яких стала екологічна криза.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherОдеський державний екологічний університетuk_UA
dc.subjectінноваційна активність, аграрні підприємства, адаптація, зміни в навколишньому середовищі, екологічна кризаuk_UA
dc.titleІННОВАЦІЙНА АКТИВНІСТЬ АГРАРНИХ ПІДПРИЄМСТВ ЯК ФОРМА АДАПТАЦІЇ ДО ЗМІН В НАВКОЛИШНЬОМУ СЕРЕДОВИЩІuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Шевченко (Нікіфорчук) Аліса Анатоліївна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
5.pdf713,37 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.