DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4403
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНенартович А. В., Зорунько В. І.-
dc.date.accessioned2024-04-11T10:55:21Z-
dc.date.available2024-04-11T10:55:21Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationУДК: 631.8: 633.162 Ненартович А. В., Зорунько В. І. Вплив технології Hyvido на підвищення зернової продуктивності гібриду озимого ячменю Вутан F1. Аграрна наука: стан та перспективи розвитку: зб. мат-лів ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. (28-29 листопада 2023 р.). Одеса: ОДАУ, 2023. С. 130-132.uk_UA
dc.identifier.urihttp://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4403-
dc.description.abstractКомпанія «Syngenta» впроваджує технологію під назвою Хайвідо підтримки саме вирощування гібридів ячменю з метою отримання підвищеного і якісного урожаю кінцевої продукції. Викладено результати впливу технології Хайвідо на продуктивність гібриду озимого ячменю Вутан f1. в посушливих умовах СВК «Родина» Білгород-Дністровського району Одеської області.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherОдеський державний аграрний університетuk_UA
dc.subjectозимий ячмінь, гібрид, технологія HYVIDO, компанія SYNGENTAuk_UA
dc.titleВПЛИВ ТЕХНОЛОГІЇ HYVIDO НА ПІДВИЩЕННЯ ЗЕРНОВОЇ ПРОДУКТИВНОСТІ ГІБРИДУ ОЗИМОГО ЯЧМЕНЮ ВУТАН F1uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Зорунько Віктор Іванович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Вплив технології Hyvido.pdf503,82 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.