Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4403
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ненартович А. В., Зорунько В. І. | - |
dc.date.accessioned | 2024-04-11T10:55:21Z | - |
dc.date.available | 2024-04-11T10:55:21Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | УДК: 631.8: 633.162 Ненартович А. В., Зорунько В. І. Вплив технології Hyvido на підвищення зернової продуктивності гібриду озимого ячменю Вутан F1. Аграрна наука: стан та перспективи розвитку: зб. мат-лів ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. (28-29 листопада 2023 р.). Одеса: ОДАУ, 2023. С. 130-132. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4403 | - |
dc.description.abstract | Компанія «Syngenta» впроваджує технологію під назвою Хайвідо підтримки саме вирощування гібридів ячменю з метою отримання підвищеного і якісного урожаю кінцевої продукції. Викладено результати впливу технології Хайвідо на продуктивність гібриду озимого ячменю Вутан f1. в посушливих умовах СВК «Родина» Білгород-Дністровського району Одеської області. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Одеський державний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | озимий ячмінь, гібрид, технологія HYVIDO, компанія SYNGENTA | uk_UA |
dc.title | ВПЛИВ ТЕХНОЛОГІЇ HYVIDO НА ПІДВИЩЕННЯ ЗЕРНОВОЇ ПРОДУКТИВНОСТІ ГІБРИДУ ОЗИМОГО ЯЧМЕНЮ ВУТАН F1 | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Зорунько Віктор Іванович |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Вплив технології Hyvido.pdf | 503,82 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.