Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4371
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Омельяненко Р. О., Зорунько В. І. | - |
dc.date.accessioned | 2024-04-02T10:18:33Z | - |
dc.date.available | 2024-04-02T10:18:33Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | УДК 631.5: 633.11 Омельяненко Р. О., Зорунько В. І. Економічна доцільність виробництва зерна озимої пшениці за різними технологіями вирощування в умовах СВК «Родина» (Білгород-Дністровського району Одеської області). Аграрна наука: стан та перспективи розвитку: зб. мат-лів ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. (28-29 листопада 2023 р.). Одеса: ОДАУ, 2023. С. 32-34. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4371 | - |
dc.description.abstract | Зростання урожайності пшениці за останні 40 років на 50 % зумовлено використанням у виробництві сучасних сортів. А реалізація генетично-визначених можливостей сучасних сортів озимої пшениці, можлива лише за умови використання підібраних технологій вирощування, які б відповідали біологічним вимогам рослин Компанія «Syngenta» впроваджує технологію вирощування озимої пшениці з метою отримання підвищеного і якісного урожаю кінцевої продукції. в посушливих умовах СВК «Родина» Білгород-Дністровського району Одеської області. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Одеський державний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | пшениця озима, економічна ефективність, технології вирощування, собівартість, рентабельність, компанія SYNGENTA | uk_UA |
dc.title | ЕКОНОМІЧНА ДОЦІЛЬНІСТЬ ВИРОБНИЦТВА ЗЕРНА ОЗИМОЇ ПШЕНИЦІ ЗА РІЗНИМИ ТЕХНОЛОГІЯМИ ВИРОЩУВАННЯ В УМОВАХ СВК «РОДИНА» (БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ) | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Зорунько Віктор Іванович |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Зорунько В..pdf | 448,78 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.