DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4318
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЮркевич Є. О., Валентюк Н. О., Делієргієв Д. Д., Родіонов А. В.-
dc.date.accessioned2024-03-15T11:38:40Z-
dc.date.available2024-03-15T11:38:40Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationУДК: 633.85:631.51(477.7) Юркевич Є. О., Валентюк Н. О., Делієргієв Д. Д., Родіонов А. В. Вплив різних систем зяблевого обробітку ґрунту на продуктивність соняшнику кондитерського в Степу України. Актуальні аспекти розвитку науки і освіти: зб. мат-лів III Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 09-10 листопада 2023 р.). Одеса, ОДАУ. 2023. С. 468-471.uk_UA
dc.identifier.urihttp://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4318-
dc.description.abstractДослідження проведено у польовому однофакторному досліді на чорноземі звичайному.Впровадження у системі зяблевого обробітку ґрунту під соняшник кондитерський глибокого безполицевого розпушення ґрунту на 25-27см забезпечило найвищу урожайність насіння соняшнику кондитерського – 2,20т/га з високими показниками технологічної якості, яка перевищувала контрольний варіант полицеву систему зяблевого обробітку ґрунту (оранка на 25-27см) на 0,18т/га, або на 8,9%. Урожайність насіння соняшнику кондитерського у варіанті з безполицевою системою зяблевого обробітку (дискування у 2 сліди на 12-14см) була на 0,17 – 0,35 т/га або 8,4 і 15,4% меншою за контрольний варіант та варіант із безполицевою системою зяблевого обробітку ґрунту на 25-27см.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherОдеський державний аграрний університетuk_UA
dc.subjectсоняшник кондитерський, системи зяблевого обробітку ґрунту , якість насіння, економічна ефективність, продуктивністьuk_UA
dc.titleВПЛИВ РІЗНИХ СИСТЕМ ЗЯБЛЕВОГО ОБРОБІТКУ ҐРУНТУ НА ПРОДУКТИВНІСТЬ СОНЯШНИКУ КОНДИТЕРСЬКОГО В СТЕПУ УКРАЇНИuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Юркевич Євген Олександрович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Юркевич Є..pdf844,92 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.