DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4281
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorDudarev І. І., Umynskyi S. М., Bulaevsky O. Yu.-
dc.date.accessioned2024-02-28T12:25:13Z-
dc.date.available2024-02-28T12:25:13Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationUDC 636.085.55.4 Dudarev І. І., Umynskyi S. М., Bulaevsky O. Yu. Efficiency of separation of shells from grain kernels. Актуальні аспекти розвитку науки і освіти: зб. мат-лів III Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 09-10 листопада 2023 р.). Одеса, ОДАУ. 2023. С. 290-291.uk_UA
dc.identifier.urihttp://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4281-
dc.description.abstractThe preparation of cereal grains for the production of products ready for consumption is an energy-intensive and most responsible operation aimed at the production of a high-quality final product. The processing of oats, wheat, barley, and other grain crops involves cleaning them from both the impurities present, of secondary origin, and from the integuments of the processed grain. The husking process, which involves the separation of the husks from the kernel of the grain, is very important and is one of the main processes of grain preparation for the production of quality products. The machines used today need not only to carry out such a process, but also to ensure the maximum efficiency of the process and create conditions in the working area of the machine when the action of the working bodies does not cause destruction of the grain structure, ensuring high productivity of the machine during grain processing.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherОдеський державний аграрний університетuk_UA
dc.subjecthusking, grain, shell, efficiency, productivityuk_UA
dc.titleEFFICIENCY OF SEPARATION OF SHELLS FROM GRAIN KERNELSuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Дударев Ігор Іванович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Efficiency of separation.pdf433,73 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.