
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4256
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Rodionova K., Khimych M., Titova N. | - |
dc.date.accessioned | 2024-02-22T11:13:52Z | - |
dc.date.available | 2024-02-22T11:13:52Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | UDC: 619:614.31:637.5 Rodionova K., Khimych M., Titova N. Microstructure analysis to detect adulteration of cooked smoked sausages. Актуальні аспекти розвитку науки і освіти: зб. мат-лів III Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 09-10 листопада 2023 р.). Одеса, ОДАУ. 2023. С. 167-169. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4256 | - |
dc.description.abstract | Various sausage products are a traditional part of the Ukrainian diet. Therefore, the main task of the Ukrainian meat processing industry is to meet the high demand of consumers by increasing production and ensuring a wide range of products. However, in recent years, the difficult economic situation in the country has led to a shortage and increase in the cost of raw materials. Today, producers prefer to produce according to their own specifications, introduce new recipes or resort to product adulteration. Research data show that up to 80% of domestic sausage products on the market are falsified by one or more quality indicators. | uk_UA |
dc.language.iso | en | uk_UA |
dc.publisher | Одеський державний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | мicrostructure analysis, detect adulteration, cooked smoked sausages | uk_UA |
dc.title | MICROSTRUCTURE ANALYSIS TO DETECT ADULTERATION OF COOKED SMOKED SAUSAGES | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Родіонова Катерина Олександрівна |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Rodionova, Khimych.pdf | 574,14 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.