DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4256
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorRodionova K., Khimych M., Titova N.-
dc.date.accessioned2024-02-22T11:13:52Z-
dc.date.available2024-02-22T11:13:52Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationUDC: 619:614.31:637.5 Rodionova K., Khimych M., Titova N. Microstructure analysis to detect adulteration of cooked smoked sausages. Актуальні аспекти розвитку науки і освіти: зб. мат-лів III Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 09-10 листопада 2023 р.). Одеса, ОДАУ. 2023. С. 167-169.uk_UA
dc.identifier.urihttp://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4256-
dc.description.abstractVarious sausage products are a traditional part of the Ukrainian diet. Therefore, the main task of the Ukrainian meat processing industry is to meet the high demand of consumers by increasing production and ensuring a wide range of products. However, in recent years, the difficult economic situation in the country has led to a shortage and increase in the cost of raw materials. Today, producers prefer to produce according to their own specifications, introduce new recipes or resort to product adulteration. Research data show that up to 80% of domestic sausage products on the market are falsified by one or more quality indicators.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherОдеський державний аграрний університетuk_UA
dc.subjectмicrostructure analysis, detect adulteration, cooked smoked sausagesuk_UA
dc.titleMICROSTRUCTURE ANALYSIS TO DETECT ADULTERATION OF COOKED SMOKED SAUSAGESuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Родіонова Катерина Олександрівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Rodionova, Khimych.pdf574,14 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.