DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4153
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorDudarev I.I., Umynskyi S. M., Korolkova M. V.-
dc.date.accessioned2024-01-16T12:36:48Z-
dc.date.available2024-01-16T12:36:48Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationUDC 636.085.55.4 Dudarev I.I., Umynskyi S. M., Korolkova M. V. Surface treatment of wheat grain. Інноваційні підходи до використання свиней в системі «генотип×середовище»: мат-ли Всеукр. наук.-практ. конф. наук.-педагог. працівн. та молод. науковців. Одеса, 2023. С. 28-30.uk_UA
dc.identifier.urihttp://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4153-
dc.description.abstractGrain quality can be defined as a set of indicators and signs that significantly affect the possibility of using raw materials for processing for the purpose of manufacturing products for human or animal consumption. One of the many indicators of grain quality for processing processes is: the color and smell of grain, which are characteristic of high-quality unspoiled grain during its storage. Transportation, storage in harmful conditions, grain processing change its structure, natural properties, which is accompanied by a change in indicators. The appearance of a smell that is not typical for healthy grain is explained by the sorption of chemicals from the environment, the activity of microorganisms, which is the cause of changes in sensory quality indicators. Therefore, the use of chemical, mechanical and physical means of grain processing that prevent its spoilage is an urgent task.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherОдеський державний аграрний університетuk_UA
dc.subjectindex, grain, smell, quality, ozoneuk_UA
dc.titleSURFACE TREATMENT OF WHEAT GRAINuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Дударев Ігор Іванович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дударев, Уминский, Королькова.pdf439,09 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.